Symbol języka migowego

POROZUMIENIE O WSPÓŁPRACY ZS1 I UEK

10.06.2024
Wpis może zawierać nieaktualne dane.

POROZUMIENIE O WSPÓŁPRACY 

logo2-11.png                        logo_uek_bordo_pl.jpg

Z dumą zawiadamiamy, że dnia 6 czerwca 2024 r. w siedzibie Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie, Zespół Szkół Nr 1 im. Stanisława Staszica w Bochni reprezentowany przez mgr Sylwię Zajt - Dyrektora Szkoły, zawarł porozumienie o współpracy z Uniwersytetem Ekonomicznym reprezentowanym przez prof. UEK, dr hab. Krzysztof Machaczka – Dyrektora Departamentu Marki i Komunikacji.

Współpraca będzie m.in. obejmowała następujące działania:

· udział nauczycieli i uczniów Szkoły w wykładach, seminariach oraz konferencjach organizowanych przez Uniwersytet,

· prezentowanie oferty dydaktycznej Uniwersytetu na terenie kampusu UEK i w murach Szkoły,

· organizacja wycieczek po kampusie Uniwersytetu, w tym zwiedzania biblioteki, sal wykładowych,

laboratoriów czy pracowni komputerowych,

· korzystanie z zaplecza naukowo-badawczego Uczelni oraz z konsultacji prowadzonych przez pracowników UEK,

· zaangażowanie uczniów w inicjatywy studenckich kół naukowych, np. warsztaty naukowe, debaty oksfordzkie.

Za koordynację i realizację porozumienia będą odpowiadać:

1) ze strony Uniwersytetu – dr inż. Bartłomiej Kabaja – Katedra Opakowalnictwa Towarów,

dr inż. Natalia Kozik – Katedra Opakowalnictwa Towarów,

2) ze strony Szkoły – dr Agnieszka Buś-Bidas – nauczyciel przedmiotów logistycznych.

Cieszymy się, że dołączamy do grona partnerów Uczelni. Przed Naszymi uczniami otwiera się możliwość zdobywania nowej wiedzy i umiejętności, rozwoju zainteresowań oraz wsparcia przy wyborze dalszej drogi kształcenia.

Współpracę zaczynamy już w październiku roku szkolnego 2024/2025 wizytą studyjną logistyków w laboratorium w Katedrze Opakowalnictwa Towarów.

Galeria zdjęć

Logotypy funduszy UE

„Cyfrowy Powiat Bocheński” - E-administracja w Powiecie Bocheńskim.

Używamy plików cookies w celu optymalnej obsługi Państwa wizyty na naszej stronie. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.